Google search

 

МОСКАЛЕНКО Валентин Сергійович – кандидат медичних наук (2012 р.).

У 2007 році закінчив Дніпропетровську державну медичну академію з відзнакою, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікар. У цьому ж році був зарахований на посаду лікаря інтерна КЗ «Дніпропетровське обласне бюро судово-медичної експертизи» зі спеціальності «судово-медична експертиза». Очну  частину інтернатури проходив на базі кафедри судової медицини Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика.

У вересні 2007 року за конкурсом вступив до магістратури на кафедрі судової медицини НМАПО імені П.Л. Шупика, а у лютому 2009 року захистив науково-кваліфікаційну магістерську роботу та здобув науковий ступінь магістра медичних наук.

У 2009 році після закінчення інтернатури зі спеціальності «судово-медична експертиза» у НМАПО імені П.Л. Шупика, був переведений на посаду лікаря судово-медичного експерта відділу судово-медичної експертизи трупів КЗ «Дніпропетровське обласне бюро  судово-медичної експертизи».

У березні 2009 року був прийнятий на посаду лікаря судово-медичного експерта токсиколога - стажиста у відділення судово-медичної токсикології ДУ «Головне бюро судово-медичної експертизи МОЗ України».

У 2010-2012 р.р. навчався в заочній аспірантурі на кафедрі судової медицини НМАПО імені П.Л. Шупика і захистив кандидатську дисертацію на тему «Судово-медичні критерії отруєння міорелаксантами (дитилін і ардуан)  та можливість їх виявлення в органах і тканинах» за спеціальністю 14.01.25 – судова медицина.

У 2012 по 2020 р.р. працював на посаді лікаря судово-медичного експерта ДУ «Головне бюро судово-медичної експертизи МОЗ України.

З 1 вересня 2020 р. – був зарахований на посаду асистента кафедри судової медицини

Автор 8 наукових праць. Має першу кваліфікаційну категорію.