НАУМОВА Маріанна Іванівна, кандидат медичних наук, доцент

Працює на кафедрі з 2019 року.

Науковий напрямок - біофармацевтичні і фармакокінетичні аспекти створення ЛЗ та лікувально-косметичних засобів. Автор понад 120 наукових публікацій. Співавтор 8 підручників для лікарів з тематики реабілітаційної медицини та фітотерапії.

Нагороджена медаллю «Знання, душу, серце людям» Всеукраїнського об’єднання «Країна» як волонтер МДАУ за проведення циклу лекцій, лікувально-діагностичну і профілактичну роботу. Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм; Почесною Грамотою Міністерства освіти та науки України за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток медичної освіти і науки, високий професіоналізм; Почесною Грамотою Міністерства охорони здоров’я України за вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я та високий професіоналізм.

Наумова М. І. є членом Української асоціації по вивченню болю; членом Міжнародної діабетичної асоціації України; European Association for the Study of Diabetes (EASD), член-кор «ГО МАОН» України.