Google search

Лєбєдь Євгенія Ігорівна

Кандидат медичних наук, доцент кафедри.

В 1998р. закінчила Кримський державний медичний університет ім. С.І. Георгієвського з відзнакою за спеціальністю «Лікувальна справа». З 1998 по 1999 рр. навчалася в інтернатурі за фахом "Терапія". З 2006 по 2008 рр. - клінічна ординатура за спеціальністю «Терапія» на кафедрі терапії і сімейної медицини ФПО Кримського державного медичного університету ім. С.І. Георгіївського. З 2008 по 2011 - аспірант очної аспірантури кафедри терапії та сімейної медицини ФПО Кримського державного медичного університету ім. С.І. Георгіївського. В 2011 році захистила дисертаційну роботу за спеціальністю кардіологія на тему «Особливості перебігу стенокардії напруги у жінок, порівняльна ефективність антиангінальної терапії».

З 2015 р. - молодший науковий співробітник відділу кардіорадіології Державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров’я України»

З 2017 року обрана за конкурсом на посаду доцента кафедри дитячої кардіології та кардіохірургії. Автор 64 надрукованих наукових робіт.

Основні напрямки навчально-методичної та наукової діяльності: холтерівське моніторування ЕКГ, добове моніторування АТ, діагностика та лікування вроджених вад серця у дорослих.