Google search

Інформуємо про проведення конференції за ініціативи професора Лейпцизького університету Кармен Бахманн, організатор – платформа «Chance for Science». 

Захід націлений на встановлення контактів з німецькими колегами для подальшої співпраці та фінансування спільних наукових досліджень.

Конференція відбудеться онлайн 8-9 вересня 2022 року. Передбачені презентації учасниками своїх наукових досягнень, поточних досліджень та/або проблем, з якими науковці зіткнулися через війну в Україні, ідей для перспективних досліджень або можливостей співробітництва з німецькими колегами.

Приклади успішних проєктів минулих заходів: участь університетів України та Німеччині у проєкті DAAD, написання спільних статей, подання заявок на фінансування німецько-українських проєктів.

У кожній секції будуть присутні фахівці відповідної сфери з Німеччини, які мають змогу та бажання підтримати наших науковців та аспірантів. Під час виступів та дискусій буде можливість обговорити варіанти співробітництва, поставити питання або запропонувати свої ідеї.

Крім самої конференції аспірантам та молодим дослідникам пропонуємо взяти участь у конкурсних пропозиціях з призовим фондом від різних німецьких компаній та інституцій. Перелік конкурсних пропозицій буде поповнюватися.

Подача заявок для доповідачів – до 7 серпня 2022 року. Для участі необхідно зареєструватися на сайті:

https://www.chance-for-science.eu/index.php

Коротке резюме, анотацію своєї роботи та презентацію необхідно надіслати до 07 серпня 2022 року. Якщо завантажити презентацію під час реєстрації не виходить, її можна надіслати на електронну адресу: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу