Google search

Інформуємо, що мережа Український глобальний університет сприяє наданню доступу українським студентам, викладачам, науковцям до стипендіальних програм у закордонних закладах вищої освіти. 

Головна мета мережі – подолати руйнівні наслідки російської агресії в Україні та залучити провідний світовий досвід задля розбудови нашої держави. Проєкт створений за підтримки Офісу Президента України та заснований консорціумом провідних українських закладів освіти та організацій.

У межах співпраці з благодійною організацією «Council for At-Risk Academics» (Велика Британія), Український глобальний університет інформує заклади вищої освіти про можливість підвищення кваліфікації та налагодження міжнародної співпраці з університетами Великої Британії.

Наукові, науково-педагогічні працівники, які володіють англійською мовою на рівні B2 - C2 та працевлаштовані в українських закладах вищої освіти або наукових установах можуть скористатися можливістю підвищити кваліфікацію шляхом викладання та/або проведення досліджень в одному з понад 120 університетів Великої Британії – партнерів «Council for At-Risk Academics» – за рахунок приймаючої сторони.

У разі успішного проходження процедури відбору, потенційні кандидати матимуть можливість на час воєнних дій в Україні (точний термін перебування залежить і від приймаючої сторони) пройти підвищення кваліфікації, яке передбачає викладання, проведення наукових досліджень та налагодження співпраці, з метою обміну та залучення інноваційних освітніх та наукових світових практик. Відбір кандидатів та опрацювання поданих претендентами аплікаційних форм здійснює «Council for At-Risk Academics». Обов’язковою умовою участі у відборі є повернення після проходження стажування в Україну з метою застосування здобутого досвіду.

Заявки приймаються протягом терміну дії воєнного стану. Для заповнення заявки українським аплікантам слід перейти на сайт за посиланням: https://www.cara.ngo/get-support/.

Після відповіді на кілька коротких запитань відкриється нова сторінка з низкою питань, серед яких «How did you hear about Cara?». Відповідаючи на це питання, пропонується натиснути «Other» та вписати у пусте поле біля «Please give details» таке речення: «From the Ukrainian Global University». Це дасть змогу «Council for At-Risk Academics» оперативно відслідковувати аплікантів, які дізнались про цю можливість від Українського глобального університету та максимально швидко зреагувати на подані запити. Апліканти, які успішно пройдуть процедуру відбору зможуть долучитися до Українського глобального університету та у майбутньому брати участь у програмах професійного розвитку для учасників.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу