Google search

Пропонуємо Вашій увазі інформацію стосовно Українського глобального університету – Ukrainian Global University / UGU – мережі, яка має на меті завдяки об’єднанню найкращих освітніх закладів світу надати доступ українським студентам, викладачам, науковцям до навчальних закладів по всьому світу, а також до стипендій і програм постдокторантури. Сайт мережі: https://uglobal.university/

У майбутньому команда UGU планує започаткувати стажування та програми в Україні, які дадуть змогу їх учасникам швидко реінтегруватися та після повернення зробити свій внесок у відбудову країни.

До заснування Українського глобального університету долучилися провідні вітчизняні освітні заклади та організації, зокрема Київська школа економіки, Ukraine Global Scholars, Український католицький університет, програма Emerging Leaders Program у Стенфордському університеті, Асоціація «Професійний уряд», технологічний університет SET University та Київський академічний університет. Ініціативу схвалили Міністерство освіти і науки України та Посольство України в США.

Можливість стати учасником програми UGU відкрита. Для цього необхідно скористатися аплікаційною формою на сайті за посиланням https://uglobal.university/for_students та пройти процедуру подачі заявки до будь-якого навчального закладу, вказаного на платформі. Обов’язковою умовою участі у програмі є повернення на Батьківщину після завершення навчання або дослідження.

Для отримання подальшої інформації можна також звертатися до відділу міжнародного співробітництва за телефоном +38063 590 10 91 (Viber, Telegram, WhatsApp); ектронною поштою: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу