Шановні колеги! Запрошуємо вас відвідати семінар «Варіанти заміни методу фіксації», який відбудеться 8 грудня о 17:00 на платформі «Аксемедін».

Семінар проводиться в межах «Ukrainian Medical World» та рекомендований до перегляду експертною радою програми #врятуйкінцівку. Посилання на семінар: https://accemedin.com/conference/598

Спікери семінару:

- Микола Анкін – професор, в.о. завідувача кафедри ортопедії і травматології  НУОЗ України імені П.Л. Шупика

Тема доповіді: «Остаточне лікування вогнепальних переломів».

- Сулима Вадим– професор, завідувач кафедри травматології, ортопедії і невідкладної військової хірургії ІФНМУ.

Тема доповіді: «Міркування про конверсію».

- Філь Адріан– доктор медичних наук, завідувач ортопедо-травматологічного відділення КП «ВОКЛ» ВОР.  

Тема доповіді: «Переломи проксимального відділу стегна. Від діагностики до операції».

На семінарі поговоримо про недоліки використання гіпсової пов’язки, переваги методу зовнішньої фіксації при вогнепальних пораненнях кінцівок та у яких випадках рекомендується застосовувати внутрішній остеосинтез. Основна увага під час семінару буде приділена темі заміни методу фіксації, а саме: які фактори необхідно враховувати, на якому етапі здійснюється заміна та як своїми діями не призвести до несприятливих наслідків у пацієнта. Також мова буде йти про діагностичні критерії та сучасні можливості лікування переломів проксимального відділу стегна.

Семінар проводиться в межах національної програми #врятуйкінцівку за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Здоров'я українського народу» (провайдер БПР №1235).

Семінар сертифіковано згідно з пунктом 2.7 Додатку 4 до Порядку проведення атестації лікарів (пункт 4 розділу VІ), затвердженого наказом МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446 (зі змінами). Після успішного проходження тестування Ви зможете отримати сертифікат від провайдера БПР №1235 МБФ «Здоров'я українського народу» на 10 балів БПР.