Шановні колеги! Раді повідомити, що 10 листопада о 17:00 на платформі «Аксемедін» відбудеться вебінар «Ампутація або зберігання кінцівок», який проводиться за підтримки «Ukrainian Medical World» та який рекомендований до перегляду Експертною радою програми #врятуйкінцівку.

Зареєструватися та переглянути вебінар можна за посиланням:  https://accemedin.com/conference/591

Спікери вебінару:

  • Микола Анкін – професор, завідувач кафедри ортопедії і травматології №2НУОЗ України імені П.Л. Шупика. Тема доповіді: «Ампутація або зберігання кінцівки»;
  • Володимир Бурлука – професор, полковник медичної служби, заступник начальника кафедри військової хірургії Української військово-медичної академії. Тема доповіді:«Компартмент-синдром кінцівок – місцевий гіпертензивний ішемічний синдром (МГІС)»;
  • Олександр Радомський – доктор медичних наук, професор кафедри ортопедії і травматології №2 НУОЗ Україниімені П.Л. Шупика. Тема доповіді: «Реконструктивно-відновне лікування при відчленуваннях сегментів кінцівок».

Під час інформаційного блоку семінару обговоримо критерії, які допомагають розв’язати таке важливе питання, як ампутувати чи зберігати кінцівку. Мова буде йти також про техніки ампутації, сучасні техніки реплантації та реконструктивні оперативні втручання у віддалені терміни. Буде представлено інформацію про актуальність компартмент-синдрому, його етіологію, фактори ризику та особливості фасціотомних ран після перенесеного компартмент-синдрому. Також ви зможете дізнатися найновіші дані про лікування вогнепальних поранень кінцівок. Спікери доповнять свої презентації цікавими клінічними випадками з власної практики.

Семінар буде цікавим для ортопедів-травматологів, хірургів, судинних хірургів, анестезіологів, реабілітологів, лікарів з медицини невідкладних станів та лікарів інших спеціальностей.

Семінар сертифіковано згідно з пунктом 2.7 Додатку 4 до Порядку проведення атестації лікарів (пункт 4 розділу VІ), затвердженого наказом МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446 (зі змінами).

Учасники, які завчасно зареєструються та підтвердять участь, в день проведення семінару зможуть безоплатно пройти тестування, підтвердити власні знання та отримати сертифікат з 10 балами БПР встановленого зразку.

Для отримання сертифіката – необхідно буде пройти окреме тестування, створене відповідно до вимог чинного законодавства та рекомендоване Експертною радою програми #врятуйкінцівку.