Google search

 
 

21-22 жовтня 2022 року у форматі on-line буде проходити VI науково-практична конференція з міжнародною участю «Advances in Neurology – Досягнення неврології».

Продовжуючи традицію Advances in Neurology, команда захоплених своєю справою, буде ділитися власним клінічним досвідом, розповість про складний шлях до встановлення вірного діагнозу, не приховуючи свої невдачі та перемоги на цьому шляху. Для Вас буде відтворено атмосферу пошуку та незрівняного задоволення від неврологічної логіки, яка приводить до вірного вирішення складної задачі, а також відчуття професійної перемоги.

Традиційно, базуючись на найсучасніших досягненнях медицини та принципах доказовості, будуть охоплені питання діагностики та лікування нейродегенеративних, аутоімунних, запальних захворювань нервової системи, головного болю та інших больових синдромів, епілепсіі, рідкісних захворювань, а також неврологічних захворювань на межі з іншими спеціальностями. Не можливо уявити невролога без взаємодії з колегами – ендокринологами, ревматологами, психіатрами, психологами, радіологами, нейрофізіологами – експертами, які стали членами нашої міждисциплінарної лікарської спільноти.

Реєстрація доступна за посиланням:

https://advances-in-neurology.com/?utm_source=reg&utm_medium=viber&utm_campaign=neurology

Ознайомитись із попередньою програмою можна тут:

https://drive.google.com/file/d/1bHwJnLKYx1WOvvpmVSUIPaJHqGg0OO_k/view

Участь для лікарів є безкоштовно.

Науково-практичну конференцію внесено до переліку заходів БПР під номером 1006924

Учасники конференції мають можливість отримати 10 балів БПР (про умови їх отримання організатори заходу повідомлять у день конференції.

Бажаємо приємної та цікавої подорожі захопливим світом неврології!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також