Шановні колеги! Повідомляємо Вам що, Офіс Програми імені Фулбрайта до 01 листопада приймає заявки для участі у програмі FULBRIGHT RESEARCH AND DEVELOPMENT PROGRAM (FRDP): Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев'яти місяців. 

У конкурсі можуть брати участь особи віком до 45 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ:

https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/.

Українське громадянство та проживання в Україні на час проведення конкурсу залишається однією з важливих умов участі в Програмі. Однак, з огляду на те, що багато потенційних кандидатів знаходяться зараз не в Україні, Офіс Програми імені Фулбрайта у 2022 році прийматиме документи від конкурсантів, які перебувають в Україні, а також тих громадян України, які після 24 лютого змушені були покинути країну через війну. 

Офіс Програми імені Фулбрайта разом зі стипендіатами програми Fulbright Research and Development Program (FRDP) проводитиме консультації для потенційних конкурсантів. Зустрічі відбудуться:  20, 27 жовтня.  

Під час зустрічей можна буде дізнатися про умови участі у конкурсі на здобуття фулбрайтівських стипендій для проведення досліджень в університетах, дослідницьких центрах й культурних установах США, вимоги до заявників, оформлення документів та перебіг конкурсного добору.  

Презентації відбуватимуться на платформі ZOOM. Зареєстровані учасники отримають деталі участі на електронну адресу, вказану у реєстраційній формі, за годину до початку зустрічі. 

Реєстрація за посиланням:  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgIirnCY386vGri_OCYm-WYdOGHVT6l5BN4ywyVUcSj6RF2w/viewform.

Інформацію можна буде також знайти на фейсбук-сторінці Програми імені Фулбрайта:  https://www.facebook.com/Fulbright.Ukraine

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу