Google search

 
 

20-23 вересня 2022 р. відбудеться XXIII Національний конгрес кардіологів України. Конгрес пройде, як і в минулому році, в on-line та off-line форматах. Кафедра терапії та ревматології братиме активну участь у заході.

Науково-організаційним комітетом конференції є: академік НАМН України, президент Асоціації ревматологів України, проф. В. Коваленко (голова). Організаційний комітет конференції підготував програму з використанням нових форматів, щоб найефективніше представити доповіді та дискусії, в яких візьмуть участь відомі вчені України та зарубіжних країн.

Усі учасники конференції, що братимуть участь в режимі on-line, зможуть поставити запитання, залишити коментарі в чаті та послухати не тільки доповіді та лекції, а й почути живі дискусії, думки та обговорення проблемних питань кількома експертами. Конгрес стане важливою подією, яка демонструє єдність та незламність українських лікарів.

Адреса проведення конгресу: м. Київ, вул. Госпітальна, 4, готель «Русь».

Запрошуємо до перегляду трансляції лікарів за спеціальностями «кардіологія», «загальна практика – сімейна медицина», «терапія».

Ознайомитися докладніше з програмою Конференції та отримати доступ до трансляцій ви можете на сайтах:

https://strazhesko.org.ua/, https://www.facebook.com/strazhesko, https://cardiohub.org.ua/