Шановні лікарі! Запрошуємо Вас прийняти участь у науково-практичній конференції «Пацієнт у ракурсі міждисциплінарного погляду», що відбудеться 4 жовтня в форматі онлайн-трансляції одразу в усіх містах і населених пунктах Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

  • На Вас чекає навчання у форматі дискусійного клубу "За круглим столом" з провідними експертами: О. Голубовська, І. Гогунська, І. Головач, Г. Кочуєв, Т. Юдіна та інші
  • Найсучасніші тематики: терапія хронічного болю з урахуванням побічних ефектів НСПЗЗ, сучасні підходи до лікування больового синдрому при гострих риносинуситах, менеджмент пацієнтів високого ризика інсульту під час війни та багато іншого!
  • Тільки актуальні знання, засновані на доказовій медицині та сучасні клінічні протоколи!

Захід безкоштовний, попередня реєстрація обов‘язкова!

Посилання на реєстрацію: https://semclinrec0410.ticketforevent.com/

Після закінчення заходу зареєстровані учасники матимуть можливість отримати сертифікати безперервного професійного розвитку 5 балів.

До участі запрошуються: лікарі загальної практики – сімейної медицини, терапевти, педіатри, неонатологи, кардіологи, гастроентерологи, пульмонологи, нефрологи, ендокринологи, ревматологи, неврологи, психіатри, імунологи, алергологи, інфекціоністи, дитячі інфекціоністи, дитячі кардіологи, дитячі пульмонологи, дитячі гастроентерологи, отоларингологи, дитячі отоларингологи, лікарі клінічної та лабораторної діагностики, фтизіатри, лікарі функціональної діагностики, рентгенологи, лікарі УЗ-діагностики. 

Конференція внесена до Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій на 2022 рік МОЗ України.

Детальну інформацію про захід шукайте на сайті школи: http://asprofosvit.com/semclinrec0410

Організатори:

  • Громадська органiзацiя "Асоціація професійного удосконалення лікарів"
  • Національний університет охорони здоров'я України імені П.Л. Шупика

Технічний партнер - компанія «PROFESSIONAL-EVENT»

Чекаємо на Вас: 04 жовтня 2022 року, початок о 12.00 год.

Все буде Україна!