Google search

 
 

Завдяки ініціативі Міжнародної ради офтальмології з 9 по 12 вересня 2022 року розпочне роботу Віртуальний Всесвітній Офтальмологічний Конгрес (WOC2022 Virtual).

Цей унікальний 38-й Всесвітній офтальмологічний конгрес буде віртуальним досвідом, який демонструватиме новітні розробки у всіх галузях офтальмології.

Будь-який лікар з будь-якої частини світу має можливість приєднатися на WOC2022. Надана незабутня персоналізована навчальна подорож для навчання у експертів світового рівня. Є можливість спілкування з колегами, відвідати віртуальну виставку та отримати доступ до контенту ще протягом 6 місяців.

У ці надзвичайні часи Міжнародна рада офтальмології надала кожному WOC2022 Virtual, захоплюючу освітню можливість – усе в одному місці, у індивідуальному власному темпі та зберігаючи безпеку.

Українська делегація представлена: завідувачем кафедри офтальмології, чл.-кор. НАМН України, професором Сергієм РИКОВИМ, професором Іриною ШАРГОРОДСЬКОЮ та аспірантом Ольгою САС. Представлена робота включена в наукову програму конгресу як електронна відео-доповідь.

Кафедрою офтальмології розпочато роботу над проектом, метою якого є підвищення ефективності діагностики, оперативного та консервативного лікування хворих з патологією органа зору. Вже зроблені перші кроки для реалізації поставленої мети.  Участь у WOC2022 Virtual дозволила представити технології, розроблені кафедрою світовій офтальмологічній спільноті, обмінятися досвідом з офтальмологами різних країн світу, визначити пріоритетні напрямки подальшої співпраці з закордонними партнерами в лікувальній роботі та в галузі післядипломної освіти.

Приєднатися до конгресу можна за посиланням після реєстрації:

https://icowoc.org/?utm_source=google&utm_medium=ads&utm_campaign=registration&gclid=Cj0KCQjwguGYBhDRARIsAHgRm48rcKAWozdBHYKnI4Mo3I3xET0HowsT66sg_Vtwg8qXNpWN9Id3GQwaApfVEALw_wcB