Google search

 
 

Запрошуємо узяти участь у науково-практичній конференції «Сучасні аспекти клінічної патології», присвяченій 100-річчю з дня заснування кафедри патологічної та топографічної анатомії НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Захід включено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, затверджених МОЗ України, які проводитимуться у 2022 році
(№512 від 29 листопада 2021 року).

За підсумками дводенної роботи видаються відповідні сертифікати про участь у конференції та проходження майстер-класу із зазначенням балів згідно зі Шкалою значень різних видів діяльності лікарів (наказ МОЗ України № 1753 від 18 серпня 2021 року).

Конференція відбудеться в онлайн-форматі 6-7 жовтня 2022 року в м. Києві на базі Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика (04112, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9).

Пріоритетні питання для обговорення:

  • історія розвитку патологічної анатомії в Україні;
  • сучасні інформаційно-технологічні питання дистанційної медичної освіти;
  • філософські аспекти етики та деонтології в медицині;
  • сучасні питання диференціальної діагностики пухлинних та не пухлинних станів;
  • патоморфологія захворювань у дітей.

Робочі мови конференції – українська, англійська.

Матеріали, представлені на конференції, будуть опубліковані в науково-практичному журналі «Медична інформатика та інженерія», що включено МОН України до переліку наукових фахових видань України за категорією Б (журнал включено до міжнародних наукометричних баз Index Copernicus, Ulrichsweb, Directory of Open Access Journals, Google Scholar), при оформленні статті відповідно до вимог журналу. Посилання на вимоги до друку:

http://inmeds.com.ua/periodics/mii/

Статті для публікації в журналі висилати на кафедру патологічної та топографічної анатомії. При умові надсилання матеріалів для публікації до 30 вересня 2022 р., статті будуть опубліковані в № 3 за 2022 рік.

Вартість публікації з резюме: 1 сторінка – 150 грн.

Адреса для відправлення рукописів: вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, 04112, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, кафедра патологічної та топографічної анатомії, для редакції в журнал «Медична інформатика та інженерія»; тел./факс: +38(044) 483 86 63; електронна пошта: patholog8nmapo@gmail.com

Посилання на реєстраційну форму учасника конференції:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiev3zSXaHpi9Fd538ZKKvoTmDeUfKBJdPJ6SyZsLheOa6EQ/viewform

Програма заходу

Відповідальні за організацію та проведення:

Дядик Олена Олександрівна, тел. +38(050) 4702237

Заріцька Валентина Іванівна, тел. +38(098) 5885208