Кафедра терапії НУОЗ України імені П.Л. Шупика  пропонує наступні цикли тематичного удосконалення для підвищення кваліфікації лікарів-терапевтів:

- ТУ «Фармакотерапія захворювань внутрішніх органів»  24.02-11.03.22

- ТУ «Стандарти лікування захворювань внутрішніх органів (для керівників інтернів на базах стажування)» 15.03-29.03.22

- ТУ  «Практичні навички та сучасні методи діагностики захворювань внутрішніх органів» 19.05-02.06.22

Для лікарів, яким потрібно підтвердити звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Терапія» пропонуємо цикл стажування 18.04 – 20.05.22.

Цикли проводяться відповідно до Положення про організацію освітнього процесу в НУОЗ України імені П.Л. Шупика з урахуванням вимог постанови Кабміну від 14.07.2021 № 725 «Про затвердження Положення про систему безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників»

Під час навчання викладачі кафедри терапії ознайомлять слухачів з актуальними питаннями діагностики та лікування захворювань внутрішніх органів із урахуванням міжнародних консенсусів і гайдлайнів. Заняття проводяться в аудиторно-дистанційному режимі із залученням інтернет-технологій.

Слухачі, які виконають програму і успішно складуть іспит, отримають посвідчення про проходження циклу встановленого зразка, а також 50 балів до особистого освітнього портфоліо по безперервному професійному розвитку.

Безкоштовну путівку можна отримати в НУОЗ України імені П.Л. Шупика за наявності клопотання державної установи МОЗ України. Зарахування на цикл особисто на кафедрі (при собі мати оригінал путівки, підписаний керівником закладу, копію диплома, копію посвідчення про категорію, свідоцтво про одруження при зміні ПІБ,  на кафедрі заповнити технічну картку).

Додаткову інформацію щодо організації і тематики навчання можна отримати у куратора циклів ТУ: доцент Гдаль Володимир Аркадійович тел. 067 7776544

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу