Шановні магістри, аспіранти та молоді вчені! Рада молодих вчених розпочинає діяльність «Школи молодого вченого НУОЗ України імені П. Л. Шупика» з вебінарів для аспірантів та молодих вчених - хочемо побажати натхнення та цікавих ідей в Новому 2022 році!

Рада молодих вчених анонсує перший вебінар «Школи молодго вченого» у 2022 році на тему: «ЕРАЗМУС+: можливості для України», який відбудеться 25 січня 2022 році в режимі онлайн з використанням платформи ZOOM за попередньою реєстрацією.

Запрошений спікер на вебінар: Олександр ВОЛЬФ – провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків НУОЗ України імені П. Л. Шупика, голова благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги», магістр соціальної роботи, к. політ. н., учасник і організатор стажувань, навчальних заходів для фахівців та керівник більше 50-ти реалізованих грантових проєктів.

На вебінарі будуть розглянуті питання: будуть представлені можливості програми та обговорені проєкти, які подаються кафедрами НУОЗ України імені П. Л. Шупика, формування теоретичних навичок молодих вчених щодо успішної самостійної роботи з основних аспектів отримання наукових грантів Еразмус+.

Дата проведення: 25 січня 2022 року, 14:00-15:30.

Місце проведення: платформа ZOOM (посилання на вебінар буде розіслане учасникам за 3 дні до початку вебінару на електронну пошту, яку Ви зазначите під час реєстрації).

Реєстрація на вебінар за посиланням: https://forms.gle/YYNybPQUB317eJgp7

За додатковою інформацією пишіть на email: [email protected] (Аугунас Сабіна – Голова ради млодих вчених).

Запрошуємо магістрів, аспірантів, докторантів, молодих вчених та всіх бажаючих до участі.

До зустрічі на вебінарі.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу