Кафедра радіології в умовах карантину здійснюватиме навчання слухачів у змішаному форматі відповідно до нормативно-правових актів із використанням відкритого та вільного доступу до освітніх ресурсів. Навчання слухачів циклу «Спеціалізація зі спеціальності «Ультразвукова діагностика» (08.04—15.07.2021) розпочнеться дистанційно за допомогою платформи zoom.

З питань реєстрації на цикл, розкладу занять та організаційних питань звертатися до куратора циклу – доцента кафедри радіології Ганни Смирнової (моб.: +38050 915 96 66, e-mail: [email protected]).

Мешканці Києва та Київської області реєструватимуться в приміщенні кафедри 08.04 та 09.04.2021 09:30—13:00, за адресою: вул. Багговутівська, 1, КОКЛ, терапевтичний корпус, 1 поверх, кафедра радіології, 4 кабінет (із дотриманням епідеміологічних заходів).

Мешканцям інших міст до 08.04.2021 для реєстрації слід надіслати повний пакет документів Новою Поштою: відділення НП 70, м. Київ, Смирнова Г. С., 0509159666.

Перелік документів для реєстрації слухачів:

  • оригінал путівки на цикл (для бюджетної путівки обов’язкова наявність печатки закладу охорони здоров’я, де працює слухач);
  • фото 3х4 (підписати прізвище, ініціали) – 1шт;
  • копія сертифікату лікаря-спеціаліста або посвідчення про категорію; завірена копія трудової книжки від першої до останньої сторінки (для бюджетних путівок – з поміткою відділу кадрів «працює по теперішній час»);
  • копія диплому; копія свідоцтва про шлюб/розлучення (у випадку зміни прізвища).
  • А також роздруковані та заповнені:

    а) картка слухача (заповнити ретельно всі пункти);

    б) технологічна картка (заповнити ретельно 11 пунктів, 12 і 13 – не заповнювати; назву місця роботи заповнювати повністю);

    в) заява (згода) на оброблення даних (заповнити та підписати з обох боків, зазначивши дату початку циклу – 08.04.2021);

  • копія договору про платні освітні послуги в очній частині інтернатури або довідку про навчання в інтернатурі на контрактних умовах (для лікарів-спеціалістів, які закінчили інтернатуру за контрактом протягом 2018-2021 рр.).

Слухачам, які придбали контрактну путівку, обов'язково надати копію договору з університетом, де зазначено номер договору.

Для зворотнього зв’язку необхідно вказати контактний номер мобільного телефону, адресу електронної пошти.

Нагадуємо, що для реєстрації на цикл необхідна наявність усіх документів.

Організація дистанційного навчання:

кожен слухач після реєстрації на циклі отримає повідомлення про встановлення на свій пристрій (телефон, комп’ютер тощо) безкоштовної версії програми zoom, посилання на онлайн конференцію та інструкцію по роботі.

Дякуємо, що обрали кафедру радіології НУОЗ України імені П. Л. Шупика для навчання.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 76.69% - 19 Голосів
Корисність матеріалу: 85.38% - 23 Голосів
Доступність матеріалу: 81.93% - 13 Голосів

Загальна оцінка матеріалу