Кафедра іноземних мов оголошує набір слухачів на цикл з підготовки до складання Pearson Test of English General (PTE General).
PTE General (Pearson Test of English General) – це міжнародний іспит, призначений для оцінки рівня володіння англійською мовою.

PTE General складається з двох частин: письмової (аудіювання, письмо i читання) та усної. Екзаменацiйнi роботи учасників тестування перевіряють квалiфiкованi екзаменатори у Великій Британії. Усний тест проводять сертифiкованi екзаменатори у місцевих центрах тестування, а його результати надсилають до Великої Британії для перевірки.

Міжнародний мовний сертифікат PTE General є безстроковим і відкриває шлях до навчання в авторитетних закладах Європи та престижної роботи в Україні та закордоном, а також вільного спілкування з іноземцями.

Для зарахування на навчання необхідно скласти адаптивний он-лайн тест (Placement Essential), результати якого дозволяють об’єктивно оцінити мовну компетентність за загальною шкалою рівня володіння англійською мовою (the Global Scale of English). Тест включає виконання різних видів діяльності з перевірки вмінь та навичок. У випадку успішного результату слухачі будуть зараховані на курс підготовки до складання міжнародного іспиту «PEARSON TEST OF ENGLISH GENERAL».

Реєстрація на адаптивний он-лайн тест відбуватиметься на кафедрі іноземних мов.

За інформацією щодо реєстрації та проведення адаптивного он-лайн тесту, термінів навчання та оплати просимо звертатись на кафедру іноземних мов, 8 поверх:

- к. пед. наук, асистент Михайленко Лорена Анатоліївна,

- лаборант Френкель Ірина Мусіївна.

Телефон (044) 205-49-36.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу