Кафедра ендокринології НМАПО імені П.Л. Шупика запрошує Вас на цикл тематичного удосконалення «Вибрані питання клінічної ендокринології», який відбудеться з 01.12 по 15.12.2020 р. 

Ви  будете мати можливість ознайомитися з останніми консенсусами та гайдлайнами Європейської ендокринологічної асоціації, АДА, ISPAD. По закінченню  ви отримаєте 50 балів  до портфоліо по безперервному професійному розвитку. Якщо не відмінять карантин через COVID 19, курси ТУ (лекції і семінари) будуть проходити дистанційно,  через залучення інтернет-технологій.

Спрощена процедура подання клопотання (на бланку установи клопотання на ім’я ректора Вороненка Ю.В. із зазначенням для кого путівка, на який цикл за підписом головного лікаря вашої установи). Скан-копію клопотання можна переслати  на  [email protected].

Зарахування на цикл  можливе  через  вайбер, е-mail ([email protected] ),  і  особисто на кафедрі.

В отриманій копії путівки  потрібно поставити печатку  та підпис керівника Вашої установи.  До  путівки потрібно надати копію диплома, у разі зміни прізвища – свідоцтво про шлюб та заповнити технологічну картку (яку вам нададуть на кафедрі або перешлють після отримання путівки). Куратор циклу Пилипенко Вікторія Миколаївна,

Телефон/Viber:   +38(099) 168 81 77;

Телефон кафедри:  +38 (044) 254 12 47.

Завжди раді Вам на кафедрі ендокринології

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу