Всеукраїнська Асоціація безперервної професійної освіти лікарів і фармацевтів за підтримки Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика ЗАПРОШУЄ БЕЗКОШТОВНО взяти участь у науково-практичній фаховій школі-семінарі «Здоров'я нації в ХХІ столітті», що відбудеться 09 грудня з прямою он-лайн трансляцією наживо одразу в усіх містах і населених пунктах Київської, Черкаської, Кіровоградської та Чернігівської областей.

УВАГА! 

НАЙАКТИВНІШІ учасники, які надішлють найбільшу кількість запитань експертам у чат - отримають СМАРТФОНИ. Обов’язково перед запитанням вказати ПІБ та місто. 

ТАКОЖ ДОДАТКОВО надсилайте НАЙСКЛАДНІШІ КЛІНІЧНІ ВИПАДКИ з детальним описом на електронну пошту Асоціації - [email protected]. Найбільш цікаві будуть РОЗГЛЯНУТІ на клінічному консиліумі з нашими експертами. 

За НАЙЦІКАВІШІ клінічні випадки будуть вручені нагороди: 

Диплом за найкращий опис клінічного випадку.

Поїздка на відпочинок до Туреччини.

ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ'ЯЗКОВА  

ON-LINE ТРАНСЛЯЦІЯ дає можливість навчатися, ставити питання лекторам та спілкуватися із своїми колегами без відриву від робочого місця, або вдома за чашечкою кави. 

Навчання у форматі дискусійного клубу «За круглим столом» з провідними експертами: І. Скрипник, Л. Юдіна, О. Бондаренко, Л. Міщенко.

Акцентована увага на таких навчальних модулях, як: менеджмент серцево-судинних ризиків, сучасна ревматологія, COVID-19: гострі питання первинної ланки, актуальні питання на амбулаторному прийомі та багато іншого.

Тільки актуальні знання, засновані на доказовій медицині, та сучасні клінічні протоколи. 

Після закінчення заходу зареєстровані учасники матимуть можливість отримати сертифікати НМАПО імені П.Л. Шупика - 10 балів. 

Для отримання сертифікату учасникам необхідно:

  1. Пройти тестове завдання, яке буде надано відразу після закінчення заходу.
  2. Після того, як учасник відповів на тестові завдання, при умові не менше ніж 70% правильних відповідей, на електронну пошту надійде посилання на сервіс, де зберігається сертифікат. На сервісі зберігаються сертифікати всіх учасників даного заходу.
  3. Знаходьте свій сертифікат та завантажуйте його. 

Чекаємо на вас: 09 грудня 2020 року, початок з 10:00 год. 

Реєстрація: http://asprofosvit.com/nationhealth0912

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 58% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу