Цикл  «Стажування з ультразвукової діагностики» (01.12 - 31.12.2020)  задовольняє потребу у безперервному розвитку лікаря та дозволяє працювати за фахом ультразвукова діагностика. Цикл терміном 1 місяць  відповідно до чинного наказу 2020 року надає 50 балів для отримання або підтвердження лікарської категорії у цьому або наступних роках.

Мешканці Києва проходять реєстрацію на кафедрі 01.12 з 09:00 - 14:00 з використанням рекомендацій МОЗ щодо уникнення поширення COVID-19 за адресою: м. Київ, вул. Багговутівська, 1, КОКЛ, терапевтичний корпус, 1 поверх, кафедра радіології (приходити з дотриманням всіх карантинних вимог);

мешканці інших міст до 03.12.2020 надсилають весь пакет документів Новою Поштою: м. Ірпінь, відділення НП №10 , Козаренко Тетяна Маратівна,

+38067 714 19 58.

В умовах карантину заняття будуть проходити дистанційно. Просимо Вас завчасно встановити на своєму гаджеті або комп’ютері програму ZOOM для проведення занять. З будь-яких організаційних питань, розкладу занять тощо звертатися до куратора циклу.

Куратор циклу: професор  Козаренко Тетяна Маратівна, тел: 067 714 19 58 (viber),  електронна скринька: [email protected]   

Які документи повинен надати (надіслати) слухач для реєстрації:

  1. Оригінал путівки на цикл (якщо путівка бюджетна, обов’язково на путівці поряд з печаткою Академії повинна бути печатка лікувального закладу, де ви працюєте, та підпис керівника).
  2. Копія диплому про закінчення ВНЗ.
  3. Копія свідоцтва про шлюб (у випадку зміни прізвища).
  4. Сертифікат про проходження спеціалізації з УЗД (копію та оригінал).
  5. Трудову книжку (копію, завірену у відділі кадрів установи).
  6. Фото 3 х 4 – 2шт. 

Під час реєстрації необхідно буде заповнити технологічну картку, картку слухача, анкету і інформаційну згоду з відомостями про себе: ПІБ, рік народження, назва ЗВО та рік закінчення, рік закінчення інтернатури, теперішнє місце роботи та посаду, стаж роботи за фахом, моб. телефон і адресу ел. пошти.

Для тих, хто буде надсилати документи, роздрукувати та заповнити від руки:

  1. Картку слухача (заповнити ретельно всі пункти).
  2. Технологічну картку (розбірливо заповнити 11 пунктів, 12 і 13 не заповнювати.
  3. Назву установи, де ви працюєте - писати повністю, без абревіатури; ПІБ – друкованими літерами).
  4. Заяву (згоду) на обробку даних (заповнити та підписати з двох боків і поставити дату початку циклу 01.12.2020).
  5. Анкету.

Для зворотнього зв’язку необхідно вказати контактний номер мобільного телефону, ПІБ, відділення нової пошти та її адресу. 

Реєстрація на цикл можлива лише при наявності ВСІХ документів 

ОРГАНІЗАЦІЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

Кожен слухач після реєстрації на циклі отримає повідомлення (буде створена вайбер-група, куди надсилатиметься вся інформація та посилання на онлайн-конференції викладачів і час їх проведення). Перехід за будь-яким зі вказаних у листі посилань дозволить встановити на пристрій слухача (смартфон, ноутбук, комп’ютер) безкоштовну версію програми Zoom.

Дана програма дозволяє слухачам бачити і чути викладача та інших слухачів, бачити презентацію чи інші матеріали, запропоновані викладачем, задавати питання голосом або письмово у чаті, брати участь у обговоренні питань теми заняття. 

Дякуємо, що обрали нашу кафедру для навчання!

Будьте здорові та бережіть себе!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.75% - 4 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 64% - 6 Голосів

Загальна оцінка матеріалу