Шановні колеги!

Кафедра іноземних мов продовжує набір слухачів на цикл тематичного удосконалення «Підготовка кадрового резерву НМАПО імені П. Л. Шупика. Курс поглибленого вивчення англійської мови для викладачів. Lecturers’ Advanced Training». Кураторами циклу є Л. Савчук та Л.  Саєнко, досвідчені викладачі, які володіють професійною медичною термінологією на високому рівні.

Навчання триватиме з початку лютого до кінця грудня 2020 рр. Тестування та співбесіда відбуватимуться 16.12.2019 р. та 19.12.2019 р. з 11.00 до 13.00 на кафедрі іноземних мов, 8 поверх, аудиторія 801.

Тестування та співбесіда дозволять об’єктивно оцінити мовну компетентність за загальною шкалою рівня володіння англійською мовою (the Global Scale of English) та включають різні питання для перевірки всіх видів вмінь та навичок (Reading, Writing, Listening). Слухачі мають змогу перевірити свій рівень знань і у випадку успішного результату будуть зараховані на цикл навчання.

Формування та оновлення комплексу компетенцій професійно-соціального, побутово-аксіологічного порядку та розвиток навичок аналізу різнорівневого за складністю тексту з подальшою трансформацією його змісту є необхідним аспектом в оптимізації процесу оволодіння загальними лінгвістичними вміннями.

Викладачі циклу ставлять за мету підготовку професорсько-викладацького складу до спілкування на професійну, соціальну та навчально-побутову тематику, вдосконалення комунікативної компетентності медичних фахівців, а також опанування ними такого рівня знань, навичок і вмінь, який забезпечуватиме необхідну комунікативну спроможність в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах.

Матеріали для навчання розроблені за допомогою сучасних технологій. На заняттях використовуються різноманітні методики, які дозволяють не тільки підвищити теоретичні знання, але й активізувати практичні мовні навички.

Інформація для довідок:

- асистент Саєнко Людмила Олександрівна,

- лаборант Френкель Ірина Мусіївна.

Телефон (044) 205-49-36.