Шановні колеги!

  1. Повідомляємо, що 11.12.2019 року планується проведення рентгенолологічного обстеження співробітників НМАПО ім. П.Л. Шупика пересувною рентгенологічною установкою, що буде розташована на території Академії на вулиці Оранжерейна біля входу в лабораторний корпус НМАПО імені П.Л. Шупика.

  1. 10.12.2019 року пропонуємо здійснити комплексний профілактичний огляд у лікаря загальної практики-сімейної медицини/терапевт (у тому числі з електрокардіографією) за адресою: вул.. Дорогожицька, буд. 9 (кафедра професора Матюхи Л.Ф.).
  2. Пропонуємо здійснити запис всіх бажаючих пройти ревакцинацію проти правця та дифтерії, а також грипу (виключно для пацієнтів, які вже уклали декларації з лікарем ПМСД). Вакцинація проти дифтерії та правця є безоплатною, проти грипу платна (проведення одномоментно в різні місця введення).
  3. Пропонуємо можливість проходження акушерсько-гінекологічного обстеження в умовах клінічних баз кафедр (професор Камінський В.В., професор Голяновський О.В.).

Бажаючі  пройти  обстеження та вакцинацію  можуть  записатися за телефоном 205-49-48 або у секторі з лікувальної роботи та взаємодії з клінічними базами (вул. Дорогожицька, 9, адмін. корпус, 2 поверх, каб. 57).