Шановні колеги! Інститут серця МОЗ України і Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика запрошують Вас 16-17 листопада 2023 року взяти участь у ХV щорічній науково-освітній конференції з міжнародною участю «Дні аритмології в Києві».

Ця конференція завжди є в Україні подією року для безперервного професійного розвитку лікарів різних спеціальностей, які займаються та цікавляться діагностикою і лікуванням порушень серцевого ритму. Наголошуємо, що «Дні аритмології» повертаються до очного формату - в конференц-залі Інституту серця МОЗ України, - із забезпеченням онлайн-трансляції.

У конференції братимуть участь провідні вітчизняні спеціалісти-аритмологи Ю. Карпенко, О. Сичов, Д. Волков, В. Целуйко, О. Коваль, С. Федоров, О. Парацій, Б. Кравчук, Д. Лашкул, М. Сороківський та інші. В рамках форуму відбудеться наукове засідання спільно з Міжнародним товариством з холтерівської і неінвазивної електрокардіології за участю іноземних експертів.

Програма конференції додається. До участі в конференції запрошуються лікарі-кардіологи, лікарі з функціональної діагностики, терапевти, лікарі-інтерни. Конференція є заходом з БПР лікарів.

Для отримання доступу для участі в конференції до 14 листопада потрібно заповнити реєстраційну форму, яка включає Вашу електронну адресу, за посиланням: https://forms.gle/FoXmJQK6D7VPdqVa9. Cлідкуйте за подальшою інформацією щодо конференції на сайтах www.fd.org.ua, www.heart.kyiv.ua, а також на сторінці кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика у соціальній мережі Facebook!

З повагою,

Генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України»,

член-кореспондент НАМН України, професор Б. Тодуров.

Завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика професор О. Жарінов.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 87.8% - 5 Голосів
Корисність матеріалу: 72.4% - 5 Голосів
Доступність матеріалу: 80.4% - 5 Голосів

Загальна оцінка матеріалу