Шановні колеги! Відповідно до листа МОЗ України (вхідний №760 від 23.05.2023 р.) запрошуємо Вас прийняти участь у ZOOM-конференції  щодо шляхів та вимог до впровадження МКФ у систему реабілітаційної допомоги в Україні та представлення онлайн курсу «Базові засади Міжнародної класифікації функціонування, обмеження життєдіяльності та здоров’я (МКФ)» - як одного із інструментів формування відповідних компетентностей у фахівців з реабілітації.

Дата: 29 травня 2023 р.

Час проведення: з 16:00 до 18:00

Формат: онлайн (Zoom-конференція)

Мета: Широке інформування освітян щодо шляхів та вимог до впровадження МКФ у систему реабілітаційної допомоги в Україні та представлення онлайн курсу «Базові засади Міжнародної класифікації функціонування, обмеження життєдіяльності та здоровʼя (МКФ)» - як одного із інструментів формування відповідних компетентностей у фахівців з реабілітації.

Захід розрахований на:

  • завідувачів кафедр, викладачів, гарантів освітніх програм першого та другого освітньо-професійних рівнів, третього освітньо-наукового рівня закладів вищої освіти, які проводять підготовку фахівців галузі знань 22 Охорона здоровʼя спеціальності 222 Медицина, 225 Медична психологія, 227 Фізична терапія, ерготерапія (спеціалізації: Фізична терапія, Ерготерапія, Терапія мови і мовлення) та інші спеціальності в системі реабілітації.

Реєстраційна форма для учасників: https://forms.gle/ietsMd5C2ZKPLgwr8

Посилання на Zoom-конференцію: https://us02web.zoom.us/j/89170842711?pwd=TFdiRlpyK3pXWUhTMzEzb2F1Q2ZzQT09

Учасники та учасниці заходу:

Заступник Міністра освіти і науки України - Андрій Вітренко

Заступниця Міністра охорони здоров'я України - Марія Карчевич

Радниця-уповноважена Президента України з питань безбар'єрності - Тетяна Ломакіна

Директор Директорату високоспеціалізованої допомоги та інновацій МОЗ України - Василь Стрілка

Національна тренерка з МКФ в Україні, голова правління ГО Всеукраїнське обʼєднання фізичних терапевтів, доцент - Тетяна Баришок

Членкиня правління ГО Всеукраїнське обʼєднання фізичних терапевтів, докторка наук за спеціальністю фізична реабілітація - Катерина Тимрук-Скоропад

Національна тренерка з МКФ в Україні, лікарка ФРМ, КНП «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. О.І. Ющенка Вінницької обласної ради», керівник Центру реабілітації - Олена Долинна. 

Детальніше програма заходу


Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу