Іноземна мова визнається ключовою компетентністю сучасної людини, ключовим інструментом міжнародного спілкування в академічному та професійному житті, засобом доступу до знань, умовою ефективної світової інтеграції.

У сучасних українських реаліях з'являється все більша необхідність у поглибленому вивченні англійської мови. Особливо гостро постало це питання після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, адже ми повинні розповідати правду всьому світу. У наш час актуальним також став попит на вивчення військової термінології.

Для досягнення цільового рівня володіння англійською мовою серед науково-педагогічних працівників НУОЗ України імені П. Л. Шупика, лікарів та медичних працівників, які надають невідкладну допомогу в умовах воєнного стану, не нижче рівня B1 - B2 кафедрою філософії та іноземних мов оголошується набір слухачів на цикл ТУ «TACTICAL MEDICINE ESSENTIALS. BASIC MILITARY ENGLISH».

Предметом вивчення циклу є обсяг лексики та граматики англійської мови, зокрема з воєнно-медичної тематики, що дає можливість слухачам медичного профілю здійснювати професійне спілкування та одержати необхідну професійну інформацію з іноземних видань.

Метою циклу є формування необхідної комунікативної спроможності в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах, навичок практичного володіння англійською мовою в різних видах мовленнєвої

діяльності в обсязі тематики, що обумовлена професійними потребами; оволодіння новітньою фаховою інформацією через іноземні джерела для досягнення науково-педагогічними та медичними працівниками такого рівня знань, навичок і вмінь, який забезпечуватиме необхідну для фахівця комунікативну спроможність в умовах воєнного стану.

Надання освітніх послуг є безоплатним.

Цикл ТУ «Tactical Medicine Essentials. Basic Military English» триватиме

2 місяці з 17.04.2023 по 16.06.2023 року.

Після закінчення слухачі отримають посвідчення НУОЗ України імені

П. Л.Шупика.

Інформація для довідок:

асистент Cаєнко Людмила Олександрівна

моб. телефон +38(099) 295-29-90

Viber WhatsApp Telegram

[email protected]

лаборант Френкель Ірина Мусіївна

моб. телефон +38(097) 540-21-84

роб. телефон (044) 205-49-36