Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо Вас на цикл тематичного удосконалення «Діагностика та лікування аритмій і блокад серця», який буде проходити на кафедрі функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика  з 3 до 17 лютого 2023 року.

Програма циклу охоплює значний обсяг теоретичних знань і практичних навичок необхідних лікарю для проведення самостійної роботи з діагностики та лікування аритмій і блокад серця. На циклі будуть розглянуті основи аритмології і клінічної електрофізіології серця, принципи діагностики тахі- та брадиаритмій, вибір антиаритмічної терапії або немедикаментозного лікування аритмій і порушень провідності серця.

Для отримання бюджетної путівки Вам необхідно надіслати клопотання з місця роботи на електронну адресу завуча кафедри доцента Куця В.О. –  [email protected]

Контрактну путівку  можна придбати у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П.Л. Шупика (Київ, вул. Дорогожицька, 9, 1-ий поверх адміністративного корпусу, к. 10 а, телефон для довідок 0442054806, Наталія Миколаївна), або через систему електронної реєстрації https://nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia.

Телефон для довідок щодо укладання договорів – 0442054831.

Вартість навчання на циклі – 2700 гривень.

Необхідні документи для реєстрації на навчання:

  1. Путівка.
  2. Копія диплому.
  3. Заповнені документи (технологічна картка, анкета слухача - додаються).
  4. Свідоцтво про одруження (у разі зміни прізвища).
  5. Відрядження (за необхідності).
  6. Для викладачів ВНЗ витяг з наказу з місця роботи про направлення на навчання на цикл ТУ.

Очна реєстрація слухачів на клінічній базі кафедри в ДУ «Інститут серця МОЗ України» буде здійснюватися 03.02.23 з 09.30 до 13.00. Куратор циклу – доцент Ткаченко Лілія Олександрівна. Для  дистанційної реєстрації потрібно відсканувати зазначені документи та відправити їх на адресу електронної пошти [email protected] з позначкою «Документи для реєстрації на цикл ТУ» або надіслати Новою поштою з доставкою на адресу кафедри: м. Київ, вул. Братиславська, 5-А, ДУ «Інститут серця МОЗ України», 2-й поверх, кафедра функціональної діагностики, к. 2003 - для Ткаченко Лілії Олександрівни, – тел. 0970674733. Для забезпечення зворотного зв’язку потрібно обов’язково вказати Ваш контактний мобільний номер телефону та адресу е-mail.

Після закінчення циклу ТУ кожному слухачеві буде видано посвідчення встановленого зразку (50 балів безперервного професійного розвитку). Його оригінал можна буде отримати на кафедрі або поштою.

Контактні дані співробітників кафедри:

Куратор циклу  Ткаченко Л.О. – тел. 0970674733, E-mail: [email protected].

Завуч кафедри доцент Куць В.О. – тел. 0503836985,  E-mail: [email protected]

Завідувач кафедри професор Жарінов О.Й. – тел. 0503154069, E-mail: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу