Google search

 
 

Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт наказу «Про особливості запровадження змін до переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 р. № 1392».

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі вищої освіти, заклади вищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: оновлення освітніх програм, що пропонують заклади вищої та фахової передвищої освіти.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту стандарту приймаються у довільній формі до 7 лютого 2023 року на електронну адресу: [email protected] .

Контактна особа для надання консультацій: Марина Мруга, тел. (044) 481-32-67.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Джерело: https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-dlya-gromadskogo-obgovorennya-proyekt-nakazu-pro-osoblivosti-zaprovadzhennya-zmin-do-pereliku-galuzej-znan-i-specialnostej?fbclid=IwAR3cqitkvgfZIHDFpENXU8uxcHHDZqz32toK40-S8TkYVt3tZs9FlNNhlzA

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також