Google search

 
 

Кафедра ендокринології НУОЗ України імені П.Л. Шупика протягом 2023 року проводить цикли тематичного удосконалення  та спеціалізації за фахом «Ендокринологія» та «Дитяча ендокринологія».

Можливо навчання за бюджетом та за контрактом.

Навчаючись на кафедрі, слухачі мають можливість ознайомитися з останніми консенсусами та гайдлайнами Європейської ендокринологічної асоціації, АДА, ISPAD. Після закінчення та складання іспиту,  отримують посвідчення або сертифікат (50 балів  до портфоліо по безперервному професійному розвитку).

Курси проходять  в аудиторно- дистанційному режимі із залученням інтернет-технологій.  Наша клінічна база ДУ «Інститут ендокринології та обміну речовин імені В.П. Комісаренка НАМН України» тож наші слухачі зможуть долучитися до клінічних обходів пацієнтів у відділеннях з коментарями та рекомендаціями провідних лікарів цієї установи.

Клопотання (на гербовому бланку установи, на ім'я в.о. ректора Національного університету охорони здоров'я України імені П.Л. Шупика проф. Толстанова О.К. за підписом керівника установи) про видачу путівки (вказати ПІБ майбутнього слухача) на обраний цикл (назва циклу) краще оформлювати заздалегідь. Зарахування на цикл при наявності путівки особисто на кафедрі. Можливо оформлення іногородніх слухачів через е-mail, вайбер (оригінал путівки має буди доставлений на кафедру).

Завідувач кафедри Тронько Микола Дмитрович.

Завуч кафедри Самсон Оксана Ярославівна тел. 066 7372477,

За додатковою інформацією звертатися до Гейко Ольги Петрівни  тел 066 2150880.

E-mail (для пересилки документів):   [email protected] 

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також