Google search

 
 

16 листопада 2022 р. у Національному університеті охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика відбулась зустріч Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка з представниками адміністрації НУОЗ України імені П. Л. Шупика та Національного фармацевтичного університету. Від МОЗ України у засіданні також взяли участь заступник Міністра охорони здоров'я України Ірина Микичак та генеральний директор Директорату медичних кадрів, освіти і науки Сергій Убогов.

Від Університету були присутні в. о. ректора чл.-кор. НАМН України професор Олександр Толстанов, перший проректор чл.-кор. НАМН України професор Юрій Вдовиченко, проректор з наукової роботи професор Наталія Савичук, проректор з науково-педагогічної роботи професор Раїса Моісеєнко, проректор з економічних питань Ольга Проценко та проректор з адміністративно-господарської роботи Юрій Сохань.

Національний фармацевтичний університет представляли ректор професор Алла Котвіцька та перший проректор з науково-педагогічної роботи професор Андрій Федосов.

У вступному слові Міністр Віктор Ляшко коротко виклав своє бачення подальшого розвитку сфери охорони здоров’я України та зокрема роль у цьому процесі НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

В. о. ректора чл.-кор. НАМН України професор Олександр Толстанов у своєму виступі проінформував про результати засідання вченої ради Університету, на якому ухвалили рішення, які стосуються реорганізації низки структурних підрозділів закладу та впровадження підготовки бакалаврів та магістрів.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 62.25% - 4 Голосів
Корисність матеріалу: 74.33% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 66.33% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також