Google search

 
 

20 жовтня 2022 року на кафедрі управління охороною здоров‘я та публічного адміністрування була проведена науково-практична конференція «Публічне управління та адміністрування в сфері охорони здоров'я», за участю представників органів державної влади, зокрема, міністра Кабінету Міністрів України к. держ. упр. Олега Немчінова, заступника керівника відділу Управління забезпечення міжпарламентських зв’язків Апарату Верховної Ради України д.держ.упр. Ростислава Палагусинця, генерального директора Директорату медичних кадрів, освіти і науки МОЗ України професора Сергія Убогова.

Відкрив конференцію виконувач обов’язків ректора НУОЗ України імені П. Л. Шупика чл.-кор. НАМН України, професор Олександр Толстанов. Модератором конференції виступила професор кафедри управління охороною здоров’я та публічного адміністрування Зоряна Гбур.

У роботі взяли участь науково-педагогічні працівники, науковці та практики з різноманітних установ, закладів та підприємств України, зокрема, начальник Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту професор Петро Волянський.

Основна увага доповідачів була зосереджена на організаційно-правових засадах діяльності органів публічної влади сфери охорони здоров’я в умовах воєнного стану, публічному управлінні системою реабілітації учасників бойових дій та цивільного населення в післявоєнний період, теоретичних засадах реформування охорони здоров’я в умовах воєнного часу та надзвичайних ситуацій, публічному управлінні у сфері охорони здоров'я в умовах досягнення цілей сталого розвитку, публічному управлінні системою охорони здоров'я в період воєнного часу, дипломатичному аспекті особливостей публічного управління та адміністрування повоєнного перехідного періоду.

Цікаві виступи спікерів конференції не залишили байдужими нікого. Після перерви робота продовжилась в секціях з залученням здобувачів, аспірантів та докторантів кафедри, а також учасників - гостей конференції.

За матеріалами конференції планується видання збірника.

Програма конференції

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 70.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 80% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 61.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу