Google search

 
 

З глибоким сумом кафедра хірургії та судинної хірургії НУОЗ України імені П.Л. Шупика повідомляє, що на 71-му році пішов з життя хірург вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент Гвоздяк Микола Миколайович.

Весь його трудовий шлях нерозривно пов'язаний із нашим університетом та хірургією.

Чудовий і глибокий педагог, чуйна, світла, привітна та відверта людина з іскрометним почуттям гумору, прекрасний хірург та досвідчений клініцист, знаний науковець.

Його завжди вирізняло в клінічній, науковій, педагогічній роботі надзвичайна відповідальність, педантичність, пунктуальність, глибокі фундаментальні досконалі знання матеріалу, повага та любов до людей, колег та пацієнтів.

Саме завдяки таким людським та професійним якостям Микола Миколайович на кафедрі відповідав за наукову та інноваційну діяльність, роботу з аспірантами та здобувачами, а в університеті обіймав понад 30 років посаду вченого секретаря спеціалізованої вченої хірургічної ради нашого університету, що дало змогу цілій плеяді хірургів-науковців нашої держави успішно захистити кандидатські та докторські дисертаційні роботи.

Колектив кафедри хірургії та судинної хірургії, всього хірургічного факультету та нашого університету висловлює слова глибокої скорботи та суму родині, близьким, колегам.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу