Google search

 
 

Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика отримав лист підтримки від Королівського коледжу патологів, Велика Британія, у зв’язку з ескалацією політичної напруги довкола нашої країни.

«Президент професор Майкл Осборн, віце-президент з освітньої діяльності професор Ангхарад Девіс та директор з міжнародної клінічної діяльності професор Ісмаїл Маталка засвідчують від імені Королівського коледжу патологів свою щиру підтримку колегам в Україні.

Ми дуже занепокоєні ситуацією, що склалася. Плідна співпраця у межах Меморандуму про порозуміння в академічному співробітництві з Національним університетом охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика є дуже важливою для нас та Коледжу.

Цим листом ми висловлюємо наше небайдуже ставлення до ситуації. Слідкуємо за перебігом подій, подумки ми з колегами в Україні», – говориться у листі.

Від імені Королівського коледжу патологів лист підписали д-р Марк Ховард та д-р Ольга Вайз, які відповідають за розвиток співробітництва з Україною.

Щиро вдячні за теплі слова та підтримку!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також