Google search

 
 

19 січня 2022 року відбулася конференція трудового колективу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, де було заслухано, обговорено та затверджено звіти: академіка НАМН України професора Юрія Вороненка, ректора – про виконання умов Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом та Комплексного плану роботи НУОЗ України імені П. Л. Шупика з реалізації стратегічних напрямів розвитку у 2021 році (зі сторони адміністрації) та професора Валерія Бугра, голови Первинної профспілкової організації НУОЗ України імені П. Л. Шупика – про виконання умов Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом НУОЗ України імені П. Л. Шупика за 2021 рік (зі сторони трудового колективу).

Делегати конференції також заслухали Тетяну Вознюк, начальника юридичного відділу – про внесення змін до Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом НУОЗ України імені П. Л. Шупика на 2021 - 2023 роки та затвердили його у новій редакції.

Конференцією трудового колективу, як вищим колегіальним органом громадського самоврядування, обрано до складу вченої ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика на місця, що стали вакантними: професора Ольгу Горбатюк, завідувача кафедри дитячої хірургії; професора Андрія Дорофєєва, завідувача кафедри терапії і геріатрії та доцента, доктора медичних наук Ольгу Процюк, професора кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 62% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також