Google search

 
 

Уперше в діяльності Університету відбувся випуск магістрів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Це випуск фахівців другого освітньо-професійного рівня, які протягом одного року і чотирьох місяців успішно пройшли навчання на кафедрі управління охороною здоров’я та публічного адміністрування, акредитацію освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» і апробаційний Єдиний державний кваліфікаційний іспит.

Ректор НУОЗ України імені П. Л. Шупика академік НАМН України професор Юрій Вороненко у вітальній промові побажав випускникам, отримавши другу вищу освіту, не зупинятись на досягнутому, займати активну громадянську позицію, з наполегливістю досягати кар’єрного росту, реалізації задумів і творчих планів та не втрачати оптимізму й натхнення для звершення добрих справ із розбудови нашої держави.

З привітаннями нової когорти до магістрів-управлінців звернулись також проректор з наукової роботи професор Наталія Савичук, завідувач випускової кафедри професор Василь Михальчук, професор Зоряна Гбур та доцент Світлана Кошова.

Слова вдячності від магістрів із надією на майбутню співпрацю висловили випускники Анна Клименко та Сергій Кучера.

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 74% - 3 Голосів
    Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу