Google search

 
 

22 грудня 2021 року відбулось позачергове засідання вченої ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика. Проводив засідання голова вченої ради, академік НАМН України професор Юрій Вороненко, ректор.

Необхідність проведення позачергового засідання вченої ради була обумовлена потребою розпочати проведення заходів з підготовки виборів на заміщення посади ректора Університету, про що виданий наказ Міністерства охорони здоров’я України від 10 грудня 2021 року № 2760 «Про оголошення та проведення конкурсу на заміщення посади ректора Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика». До таких заходів належать, зокрема, затвердження вченою радою нормативних актів, які регулюють діяльність організаційного комітету та виборчої комісії з проведення виборів ректора, порядок обрання ректора, порядок обрання представників з числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, для участі у виборах ректора.

Начальник юридичного відділу Тетяна Вознюк ознайомила членів вченої ради з проєктами зазначених документів, попередньо розглянутих постійною комісією вченої ради з правових питань та регламенту діяльності на предмет їх відповідності Методичним рекомендаціям щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника вищого навчального закладу, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 5 грудня 2014 р. № 726.

Вчена рада одноголосно затвердила локальні нормативні акти з підготовки до обрання ректора Університету.

Вчена рада також затвердила локальні нормативні акти з навчально-методичної роботи та прийняла рішення щодо перейменування кафедри медичної інформатики на кафедру інформатики, інформаційних технологій та трансдисциплінарного навчання, зважаючи на розширення напрямів освітньої діяльності кафедри, які вже впроваджені в її практичну діяльність.

Наступне засідання вченої ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика заплановано на 19 січня 2021 року.

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 54% - 2 Голосів
    Корисність матеріалу: 46.5% - 2 Голосів
    Доступність матеріалу: 43.5% - 2 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу

    Читайте також