Google search

 
 

У період нового набору на курси удосконалення хочемо звернути вашу увагу на актуальну технічну новацію – електронну реєстрацію слухачів через офіційний веб-сайт НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Через систему можна записатися на будь-який курс та отримати інформацію про перелік, терміни проведення і вартість циклів, яка систематично актуалізується. Отож ви будете завжди в курсі змін.

Нововведенню трохи більше року, але ефект від його появи безперечний. І наша система продовжує розвиватися, намагаючись зробити ваш доступ до навчання у період тотального карантинного переходу  на «онлайн-рейки» максимально комфортним.

Аби не бути голослівними, наведемо деякі цифри.

Так, лише за перший тиждень існування цього зручного інструменту комунікації в системі успішно зареєструвалися близько 80 слухачів. І завдяки співпраці відділу комунікацій, команді розробників та навчального відділу питання, які виникали у перших зацікавлених, оперативно вирішувалися у реальному часі. Так працюємо і зараз.

У результаті докладених зусиль усіх причетних до удосконалення системи та активності слухачів за період з 1 квітня 2020 до 1 квітня 2021 до університету за допомогою системи звернулися уже 3543 особи. Верифікували 88,8 % заявок, – 3146.

Станом на 1 липня 2021 року кількість звернень зросла до 4200, верифіковано 3737 заявок. Прийнято заявок на цикли: за контрактом – тематичне удосконалення – 92, 4%, стажування – 78,3%, спеціалізація – 85,4 %, атестація – 54,6 %; за бюджетом – тематичне удосконалення – 37,1 %, стажування – 60 %, спеціалізація – 43,5 %, атестація – 100 %.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 74.33% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 66% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу