Google search

 
 

Цього тижня під час візиту до Республіки Узбекистан відбулась зустріч проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи з іноземними громадянами НУОЗ України імені П. Л. Шупика професора Олесі Гульчій  з Надзвичайним і Повноважним послом України в Республіці Узбекистан Миколою Дорошенком, на якій обговорювались питання розвитку співробітництва в медичній сфері.

Триває співпраця Університету з Каракалпацьким медичним інститутом (м. Нукус, Республіка Узбекистан) на основі  Меморандуму про порозуміння в академічному співробітництві, укладеного закладами на початку 2021 року. Зокрема, вже є перші результати проєкту по підвищенню кваліфікації узбецьких науково-педагогічних працівників: участь представників інституту в українській професійній школі з міжнародною участю Інституту сімейної медицини НУОЗ України імені П. Л. Шупика «Сучасні академічні знання в практиці лікаря загальної практики – сімейного лікаря», науково-практичній конференції з міжнародною участю «Первинна медична допомога – основна складова охорони здоров’я України (до Всесвітнього дня сімейного лікаря)» Інституту сімейної медицини НУОЗ України імені П. Л. Шупика; проведення майстер-сесії «Коронавірусна інфекція у вагітних та дітей: ризики і стратегії їх мінімізації» за участю науково-педагогічних працівників університету.

Висловлюємо впевненість у подальшій плідній співпраці. Так, наступними кроками заплановані підготовка узбецьких науково-педагогічних працівників в аспірантурі та клінічній ординатурі на базі НУОЗ України імені П. Л. Шупика, консультування в клінічній сфері.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 74.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 73.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу