Google search

 
 

У жовтні 2021 року буде проведена конференція «Сучасні методи дослідження в епоху СOVID-19». Захід відбудеться  у межах співпраці між НУОЗ України імені П. Л. Шупика та Королівським коледжем патологів, (Велика Британія).

З привітальним словом від закладу-партнера виступить президент доктор Майк Осборн від Університету виступить ректор академік НАМН України професор Юрій Вороненко. 

У межах заходу заплановані доповіді науковців Королівського коледжу патологів та НУОЗ України імені П. Л. Шупика. 

Участь у конференції для представників Університету безкоштовна. Реєстрація буде відкрита пізніше. 

Ми вдячні Королівському коледжу патологів за безцінну можливість обмінятися досвідом та науковою інформацією, що є надзвичайно важливим у період пандемії.  

У вересні 2019 року в межах науково-практичного семінару «Сучасні аспекти і міжнародна стратегія післядипломної освіти, професійне регулювання і встановлення стандартів в гістопатології» було укладено меморандум про взаємопорозуміння в академічному співробітництві, який підписали президент професор Джо Мартін (Jo Martin) - від Королівського коледжу патологів та ректор академік НАМН України професор Юрій Вороненко - від Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика. Ознайомитися можна за посилання: https://nuozu.edu.ua/n/n/5145-akademiiu-vidvidaly-fakhivtsi-z-korolivskoho-koledzhu-patolohiv-velykoi-brytanii

 

Також у листопаді 2020 року до Міжнародного дня патологів, який відзначається у всьому світі (11 листопада), Королівським коледжем патологів було проведено науково-практичну онлайн конференцію «Інфекція крізь призму COVID-19: міжнародна перспектива» (Virtual Conference «Infection through the Lens of COVID-19 with an International Viewpoint») у якій взяли участь директор Інституту сімейної медицини професор Олег Шекера, завідувач кафедри патологічної та топографічної анатомії професор Олена Дядик та завідувач кафедри судової медицини професор Володимир Мішалов. Більше у матеріалі: https://nuozu.edu.ua/n/n/6896-rozvytok-spivpratsi-z-korolivskym-koledzhem-patolohiv

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу