Google search

 
 

16 лютого 2021 р. у Посольстві Республіки Узбекистану в Україні відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Національним університетом охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика та Каракалпакським медичним інститутом.

Каракалпакський медичний інститут (КМІ) – це провідний заклад підготовки медичних кадрів для регіону Приаралля, один з потужних та престижних закладів вищої медичної освіти Узбекистану.

У зустрічі взяли участь перший секретар-консул Посольства Баходір Ібрагімов та проректор з міжнародних зв'язків і науково-педагогічної роботи з іноземними громадянами професор Олеся Гульчій, а у режимі відеоконференції були присутні ректор професор Арал Атаніязова та керівництво закладу.

Імплементація Меморандуму стосуватиметься передусім підготовки PhD-студентів, магістрів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», сімейних лікарів, а також клінічного співробітництва на базі Університетської клініки Каракалпакського медичного інституту.

Під час обговорення проректор з лікувальної роботи КМІ професор кафедри хірургічної стоматології Мохір Махкамов продемонстрував вагоме свідчення готовності закладів до поглиблення співпраці. Адже вже зараз студенти Інституту вивчають хірургічну стоматологію за підручником, авторство якого належить завідувачу кафедри хірургічної стоматології НУОЗ України імені П.Л. Шупика професору Олексію Тимофєєву.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 25% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також