Google search

 
 

14 грудня 2020 р. у НМАПО імені П. Л. Шупика відбувся прийом Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Узбекистан в Україні Алішера  Курманова  та Першого секретаря, завідувача консульським відділом Баходира  Ібрагімова  з метою налагодження співпраці у сфері науки та освіти.

Академію на зустрічі представляли ректор Юрій Вороненко, проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи з іноземними громадянами Олеся Гульчій, декан деканату по роботі з іноземцями Валерій Бугро, завідувач відділу міжнародного співробітництва Марина Пастухова.

Ректор Юрій Вороненко ознайомив гостей з основними напрямками роботи Академії. Проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи з іноземними громадянами Олеся Гульчій представила досягнення НМАПО імені П. Л. Шупика із міжнародного співробітництва.

Учасники зустрічі обговорили напрямки можливої співпраці з питань обміну досвідом між науковцями України та Республіки Узбекистан, спільної організації післядипломного навчання та безперервного професійного розвитку медичних кадрів Республіки Узбекистан.

Сторони наголосили на необхідності підвищення якості надання медичної допомоги населенню завдяки запровадженню світових стандартів організації післядипломної освіти та безперервного професійного розвитку лікарів. На думку учасників, зустрічі проведення спільних освітніх і науково-практичних заходів є важливими задля досягнення поставленої мети.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 82% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 82.67% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 81% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу