Google search

 
 

Виклики пандемії COVID-19, що постають перед людством, стали предметом обговорення в межах 17 зустрічі Комітету з питань біоетики Ради Європи (DH-BIO) 3 - 6 листопада 2020 року.

В онлайн заході взяла участь проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи з іноземними громадянами професор Олеся Гульчій.

Під час вебінару були розглянуті типові виклики для систем охорони здоров’я та шляхи їх подолання, а особлива увага була приділена питанню вакцинації, як запоруки ефективності здійснення протиепідемічних заходів, важливість врахування культурних особливостей різних груп населення під час  розробки інформаційних кампаній, зокрема необхідність залучення у ролі спікерів представників громадських організацій та груп суспільства. Водночас розглядалися і системні питання рівного доступу до вакцинації всіх категорій населення.

Запрошення представника Академії до участі в заходах найвищого європейського рівня – це не тільки визнання ролі та здобутків НМАПО імені П. Л. Шупика, але й розширення можливостей налагодження галузевої міжнародної співпраці.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 83.33% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 83.33% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також