Google search

 
 

20 травня 2020 року відбулось засідання вченої ради НМАПО імені П. Л. Шупика. Проводив засідання голова вченої ради, ректор Академії, академік НАМН України професор Юрій Вороненко.

Враховуючи обмежувальні заходи щодо запобігання поширенню на території України та м. Києва гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, засідання вченої ради проводилось у дистанційному форматі, відповідно до наказу НМАПО імені П. Л. Шупика від 06.05.2020 № 2068 «Про проведення засідань вченої ради НМАПО імені П. Л. Шупика на період дії карантину».

Вчена рада розглянула матеріали та затвердила рішення з основних питань порядку денного: «Наукова та інноваційна діяльність у НМАПО імені П. Л. Шупика в 2019 році та підходи до удосконалення на 2020 рік», представлені проректором з наукової роботи професором Наталією Савичук, та «Підсумки використання стандартів ISO 9001:2015 та моделі EFQM для забезпечення якості діяльності НМАПО імені П. Л. Шупика в 2019 році та резервні можливості системи управління якістю у 2020 році», представлені проректором з науково-педагогічної роботи професором Олександром Толстановим.

Розглядаючи кадрові питання, вчена рада затвердила звіти завідувачів кафедр: неврології № 1 – професора Юрія Головченка, онкології – професора Станіслава Мясоєдова, ортопедії і травматології № 1 – професора Генріха Герцена, терапевтичної стоматології – професора Галини Білоклицької, хірургії та трансплантології – чл.-кор. НАМН України професора Олександра Усенка. Звіти були заслухані попередньо на вчених радах відповідних факультетів/навчально-наукових інститутів.

Вчена рада затвердила індивідуальні плани наукових робіт здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії, навчальні плани та програми навчальних циклів, локальні нормативні документи і змісти наукових періодичних видань.

Наступне засідання вченої ради НМАПО імені П. Л. Шупика заплановано на 10 червня 2020 року.