Google search

 
 

На сайті Академії впроваджена та активно використовується система електронної реєстрації на всі навчальні цикли: 

Звичайно, у процесі реєстрації у користувачів виникають запитання. Ми зібрали для вас відповіді на найбільш поширені запитання, щоб зробити користування системою простим та ефективним:

- Не отримала пароль входу до системи електронної реєстрації - Перевірте в спамі, тому що система автоматично відправляє після верифікації код та пароль для входу.

- Пройшла реєстрацію на курси ТУ. Система прийняла анкету. Але відповіді на електронну пошту поки не було. Як довго чекати відповідь? - Відповідь має надійти протягом трьох днів.

- Я не можу зареєструватись в системі, як ввести стаж роботи за фахом? - Стаж за фахом вводиться цифрами. Потрібно зробити скріншот з проблемою та надіслати його. Інакше не можливо відповісти на питання.

- Не можу зареєструватись на цикл. Після  формування заявки в особистому кабінеті просить ще раз ввести логін та пароль і не приймає їхМожливо закінчилась сесія. Спробуйте ще раз.

- Не можу зареєструватися. Система пише, що серія і номер паспорта не відповідає масці, хоча записала згідно прикладу. – Ймовірно використовуються англійські букви. Спробуйте написати українською АБО спробуйте ввести номер паспорта без дужок і пробілів.

- Поясніть мені, будь ласка, як можна отримати договір? Як практично зареєструватися? - Всі цикли і документи всередині системи.

- Я пройшла реєстрацію на сайті, мені вислали логін та пароль входу до особистого кабінету, але кнопка Login - не дійсна, тому я не в змозі зайти до кабінету та обрати для себе потрібний мені курс для навчання - У полі Login введіть вашу електронну адресу, а у полі пароль - пароль, який вам надіслали. Спробуйте знову.

Відгуки про роботу системи електронної реєстрації залишайте тут:

https://forms.gle/zDQxr5AQDSFxy12t9

Ваші зауваження допоможуть зробити нашу роботу кращою.