Google search

 
 

Наукометричні міжнародні системи та бази Scopus та Web of Science активно викладають наукові публікації вчених всього світу за темою «COVID 2019» від самих авторитетних видань та авторів. Статті ще тільки плануються до друку, але доступні в електронному вигляді  та  можуть бути переглянуті, а деякі навіть отримані у вигляді PDF

Для наукових та науково-педагогічних працівників Академії у Науковій бібліотеці НМАПО імені П. Л. Шупика підготовлено  для перегляду перелік нових статей за темою «COVID 2019» з різних галузей медичної науки (прикладені матеріали). Матеріали доступні через бази Scopus та Web of Science, які підключені в Академії, або за віддаленим доступом з певними налаштуваннями.

У відділі наукових електронних ресурсів та інноваційних технологій ви можете замовити PDF статті або резюме у разі відсутності особистого доступу до баз за електронною поштою [email protected] або Наукова бібліотека НМАПО імені П. Л. Шупика (читальна зала).

Завідувач відділу наукових електронних ресурсів та інноваційних технологій Наукової бібліотеки НМАПО імені П. Л. Шупика - Олена Рачинська.