Google search

 
 

З глибоким сумом сповіщаємо, що 30 січня 2020 року після тяжкої хвороби на 59-му році пішла з життя доктор медичних наук професор Ганна Геннадіївна Луньова, завідувач кафедри клінічної лабораторної діагностики факультету підвищення кваліфікації викладачів НМАПО імені П. Л. Шупика, президент Всеукраїнської асоціації клінічної хімії та лабораторної медицини, голова Технічного комітету зі стандартизації 166 «Клінічні лабораторні дослідження та системи для діагностики in vitro» та експерт Національного агентства з акредитації України.

Ганна Геннадіївна – продовжувач династії в третьому поколінні лікарів і викладачів закладів вищої медичної освіти. Її любили та поважали за чуйне та добре серце, за відповідальність і цілеспрямованість, за енергійність та оптимізм, за надійність і розуміння.

Не стало досвідченого педагога, мудрого організатора,  справжнього вченого, висококваліфікованого лікаря, близької людини та вірного друга.

Світла пам’ять про Ганну Геннадіївну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, хто жив і працював поруч із нею, кого вона навчала.


Читайте також