Google search

 
 

3 січня 1980 року молодий талановитий вчений, усім серцем закоханий в неврологію та натхненний її таємницями, створив кафедру неврології №1 Національної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика. З тих пір ім'я Юрія Івановича Головченка стало рідним для багатьох учнів, яким кафедра "надала" путівку в життя.  І зараз багато з них досягли високого соціального статусу, серед них - керівники медичних закладів, відомі вчені, успішні лікарі нашої країни та закордону.

За 40 років існування кафедра пройшла великий та славний шлях, задаючи та зберігаючи високі стандарти освіти.  Високий професіоналізм викладацького складу, міцна навчально-методична база, ефективна організація навчального процесу стали міцними традиціями кафедри. Функціонуючи на базі Київської міської клінічної лікарні №9, кафедра має можливість в повній мірі реалізувати свій освітній потенціал, надаючи учням можливість отримати не тільки теоретичну, але й практичну професійну підготовку.   Також навчальними базами кафедри є Клінічна лікарня "Феофанія" та Інститут нейрохірургії імені А.П. Ромоданова. Сьогодні  кафедра неврології №1 веде підготовку за освітніми програмами інтернатури, клінічної ординатури (для іноземних студентів) та аспірантури.  Кафедра не тільки забезпечує підготовку висококваліфікованих кадрів, але й успішно займається науково-дослідницькою, публікаційною та організаційною діяльністю, що зміцнює престиж та конкурентоспроможність академії.

В сьогоднішньому світі, що швидко розвивається, колектив кафедри неврології №1 активно  прагне вдосконалювати навчальний процес, привносити сучасні навчальні інструменти та програми.

В день свого 40-річчя ми виражаємо особливу вдячність всім викладачам кафедри, теперішнім та колишнім, за їх внесок в становлення та розвиток кафедри, за вкладений в своїх учнів заряд енергії та любові до обраної професії,  за знання та мудрі слова підтримки. 

3 січня 2020 року кафедрі неврології №1 виповнюється 40 років - 40 років роботи, 40 років досягнень, 40 років успіху!

Читайте також