Google search

 
 

З 5 листопада по 4 грудня 2019 року на клінічних базах кафедр хірургії та трансплантології, анестезіології та інтенсивної терапії, патологічної та топографічної анатомії, клінічної лабораторної діагностики, а також на кафедрах філософії, педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права проводився цикл ТУ «Трансплант-координатор».

На циклі навчалося 16 слухачів лікарів різних спеціальностей.

Впродовж місяця слухачі поновили знання з питань державної політики та основ трансплантології, правових та клінічних аспектів діагностики смерті мозку, фізіології трансплантованих органів.

4 грудня 2019 року для слухачів циклу ТУ відбулася заключна конференція, в якій брали участь перший проректор НМАПО імені П. Л. Шупика професор Юрій Вдовиченко, декан хірургічного факультету доцент Володимир Шуба, завідувачка сектором тематичного удосконалення Ольга Волошенюк-Клімова. Відкрив конференцію професор Юрій Вдовиченко, який привітав слухачів з успішним завершенням навчання та побажав ефективно використати отримані знання для розвитку трансплантології в Україні.

Також зі словами подяки виступила староста слухачів Марія Кисіль-Загорянська.

Після завершення навчання слухачі отримали посвідчення та відповідний сертифікат.