Google search

 
 

У перший день літа в університеті відбулася знакова подія – зустріч представників адміністрацій Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика та Державного підприємства «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України».

Університет представляли: академік НАМН України професор В’ячеслав Камінський, в. о. ректора; Юрій Вдовиченко, перший проректор; Олександр Толстанов, проректор науково-педагогічної роботи; Вікторія Горачук, проректор науково-педагогічної роботи; Наталія Савичук, проректор наукової роботи та Раїса Моісеєнко, проректор науково-педагогічної та лікувальної роботи, а ДП «Державний експертний центр МОЗ України» – Михайло Бабенко, директор; Михайло Лобас, заступник директора з клінічних питань, Євгенія Ткаченко, заступник директора з питань реєстрації та фармаконагляду та Олександр Гудзенко, керівник Агенції методологічної та науково-практичної роботи.

Сторони обговорили сучасний стан організації роботи фармацевтичної галузі України, поточні виклики, шляхи удосконалення та роль закладів вищої освіти у її кадровому забезпеченні, наданні необхідної експертної та наукової підтримки.

Академік В’ячеслав Камінський наголосив, що відповідність функцій та структури Університету потребам медичного та фармацевтичного ринку є основою подальшого стабільного розвитку. Забезпечення населення якісними, ефективними та безпечними лікарськими засобами, розвиток кадрового потенціалу системи охорони здоров’я, вищої медичної та фармацевтичної освіти і науки залишаються актуальними натепер. Михайло Бабенко зазначив, що взаємодія Центру з закладами вищої освіти, зокрема Університетом, дозволить спростити вирішення питань, які на сьогодні становлять проблему для обох установ.

За результатами зустрічі відбулося підписання Меморандуму про взаємодію та співпрацю.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 47.67% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 47% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 46.67% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу