Google search

 
 

15 січня 2023 року під час засідання ректорату відбувся заключний етап - урочисте підписання меморандуму про співпрацю.

Меморандум підписали з однієї сторони  в. о. ректора НУОЗ України імені П.Л. Шупика професор, академік НАМН України В’ячеслав Камінський та голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації професор Сергій Павловський з другої сторони.

 

Цим актом сторони підтвердили наміри взаємовигідного співробітництва з питань наближення якісної медичної допомоги мешканцям Святошинського району, наближення освітніх послуг безпосередньо до робочих місць лікаря-практика, впровадження сучасних наукових досягнень в медичну практику, а також посилення професійної орієнтації молоді.

Підписанню меморандуму передувала кропітка підготовча робота з питань визначення взаємовигідних можливостей співпраці, раціонального використання матеріальних ресурсів та людського потенціалу з глобальною метою - збереження здоров’я населення за рахунок забезпечення умов покращення якості  навчання лікарів. Сторони окреслили ряд конкретних заходів: створення університетської клініки, посилення професійної орієнтації молоді, наближення медичної допомоги та вдосконалення її якості за рахунок впровадження цифрових технологій та сучасних наукових досягнень.

На базі консультативно-діагностичного центру Святошинського району м. Києва планується створити університетську клініку, що допоможе лікарям-інтернам отримувати та вдосконалювати компетентності безпосередньо на робочих місцях, отримувати новітні знання від провідних фахівців галузі, професорів та доцентів Університету.

Створення медичного ліцею - ще один з напрямів взаємодії. «Професійна орієнтація молоді посилює шанси свідомого вибору майбутньої професії випускниками шкіл, розширює їхні можливості реалізувати власний потенціал на благо нашої країни», - зазначив у своєму виступі в. о. ректора В. Камінський. Професор С. Павловський у промові з приводу підписання меморандуму відмітив, що співпраця з відомим та потужним закладом медичної освіти України вирішує питання наближення медичної допомоги населенню Святошинського району, забезпечує якість їхнього обслуговування.

Підписання меморандуму стане відправною точкою для знаходження нових можливостей та реалізації плідних взаємних проектів. 

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 71.67% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу